Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Семінар-практикум «Створення відеоконтенту для забезпечення освітнього процесу»

09 січня 2024 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг в рамках зимових педагогічних читань був проведений семінар-практикум «Створення відеоконтенту для забезпечення освітнього процесу з використанням дистанційних технологій в синхронному та асинхронному режимах».

Методична розробка заходу була підготовлена авторським колективом училища для участі в обласному вернісажі методичних розробок онлайн-заходів для педагогічних працівників «Мої ноу-хау» (докладніше про це в новинах від 28.12.2023)

Мета семінару-практикуму, окрім сприяння професійному розвитку педпрацівників та розвитку цифрової компетентності, полягала в оволодінні технологіями створення навчального відео-контенту та формуванні навичок створення навчального відео засобами сучасних веб-сервісів, комп’ютерних програм та мобільних застосунків.

Семінар-практикум був проведений онлайн з використанням Google Classroom та Google Meet. В практичній частині учасники ознайомились з можливостями платформи графічного дизайну Canva для створення відео, додатком YouCut для мобільних пристроїв та записом скрінкастів за допомогою розширення браузера Google Chrome «Screenity» і програми для створення презентацій PowerPoint пакету Microsoft Office. Педагоги мали змогу виконати практичні завдання для набуття навичок створення відео різними засобами.

Було цікаво порівняти методичну розробку семінару-практикуму з проведенням його в реальних умовах.

Дякуємо колегам за активну участь у заході, завзяте ставлення до завдань та високий ступінь відданості процесу! Сподіваємось на подальшу співпрацю і нові проєкти, які об’єднають зусилля всього колективу.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped