Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Інтерактивне засідання методичної комісії педпрацівників із професій перукарського напрямку в рамках зимових педагогічних читань

08 січня 2024 року членами методичної комісії педагогічних працівників із професій перукарського напрямку було проведене планове у 2023-2024 навчальному році відкрите засідання №6 у інтерактивному форматі.

Захід був спрямований на підвищення рівня цифрової грамотності педагогів та створення освітнього середовища, яке відповідає вимогам сучасної освіти.

На засіданні відбулася демонстрація та активне ознайомлення педагогів із сучасними цифровими інструментами, спрямованими на підвищення ефективності навчання та забезпечення інтерактивності в освітньому процесі. Під час заходу учасники отримали можливість практично взаємодіяти з різноманітними платформами, виконувати вправи та завдання, що допоможе їм відкрити нові можливості для впровадження цифрових технологій у власній педагогічній практиці.

Активна участь у заходах супроводжувалася гарним настроєм та ентузіазмом, що створювало позитивну атмосферу та сприяло ефективному практичному виконанню завдань та обговоренню матеріалу.

Цифрові інструменти та платформи, що були застосовані: Canva, Mentimeter, Bamboozle, PowerPoint.

Дякуємо голові методичної комісії Хмеленко Світлані і майстру ВН Вертель Вікторії за чудово організований і проведений цікавий та корисний захід!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped