Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Урок мужності «1939–1945: пам’ятаємо – перемагаємо»

8 травня, у День памʼяті та примирення, українці вшановують тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни.

8 травня 2024 р. викладачем історії Харківського вищого професійного училища сфери послуг Інною Маліковою, в групі 19-23 був проведений урок мужності «1939–1945: пам’ятаємо – перемагаємо».

У ці дні разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто здобув Перемогу у Другій світовій війні.

Нині, як і 79 років тому, Україна воює з агресором. Другий рік поспіль українці проводять цю пам’ятну дату в умовах повномасштабної війни росії проти України. Чимало жахіть війни, які раніше асоціювалися з останнім глобальним конфліктом, стали реальністю в Україні. Наша земля перетворилася  на форпост захисту миру, свободи та людської гідності в Європі.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна – про колосальні жертви, про тисячі дощенту зруйнованих міст і десятки тисяч спалених сіл. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто поклав своє життя, щоби зупинити нацизм; вічно пам’ятатимемо тих, хто загинув, щоби не дати розростися раковій пухлині рашизму. Пам’ять робить нас сильнішими, ми неодмінно переможемо.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped