Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Участь Вікторії Верхогляд у методичному кластері «Ефективні технології розвитку компетентностей безпеки на уроках та заходах з предмета «Охорона праці»

Викладач Харківського вищого професійного училища сфери послуг Верхогляд Вікторія Олексіївна взяла участь у методичному кластері для викладачів предмета «Охорона праці» на тему «Ефективні технології розвитку компетентностей безпеки на уроках та заходах з предмета “Охорона праці”, що був організований та проведений Науково-методичним центром професійно-технічної освіти в Харківській області. У заході взяли участь 28 педагогів ЗП(ПТ)О Харківської області.

Під час методичного кластеру особливу увагу було акцентовано на вплив екологічної ситуації на сферу праці та здоров’я працівників і необхідність залучення всіх учасників освітнього процесу до вирішення питань безпеки й гігієни праці. У ході кластеру для підвищення професійної компетентності викладачам пропонувались найефективніші практики досвідчених педагогів та цифрові інструменти для вдосконалення освітнього процесу на уроках і заходах з охорони праці, а також створення безпеки на виробництві.

Вікторія Олексіївна поділилась своїм досвідом та практичними порадами у виступі «Гайди з безпеки в професіях – ефективний інструмент  вирішення практичних кейсів».

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped