Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Круглий стіл соціально-психологічної служби для педагогічного колективу

10 січня 2024 року соціально-психологічною службою училища в рамках зимових педагогічних читань був проведений круглий стіл (з елементами тренінгу) для педагогічного колективу на тему «Мистецтво взаємодії». Практичне заняття проходило офлайн, учасниками були майстри виробничого навчання, викладачі, адміністрація училища.

Ми ставили за мету:

  • поліпшення суб’єктивного самопочуття й зміцнення психічного здоров’я педагогів;
  • допомога у саморозвитку;
  • пошук способів міжособистісної взаємодії для створення основи більш ефективного і гармонійного спілкування в педагогічному колективі;
  • сприяння процесу особистісного розвитку, реалізації творчого потенціалу, досягненню оптимального рівня життєдіяльності й відчуття щастя й успіху.

Другою частиною нашої роботи була зустріч з Благодійною організацією «Мирне небо» за підтримки Міжнародного медичного корпусу – це команда небайдужих людей, які щиро підтримують тих, хто через війну опинився в скрутному становищі, організовують навчання основам самодопомоги, взаємопідтримки, відновлення та знаходження власного шляху.

Фахівці фонду фасилітатор Іванко Вероніка та психологиня Деренська Ганна провели цікаву пізнавальну лекцію «Обізнаність протидії з гендерно зумовленого насилля» та арт-зустріч «Розпис екоторбинки». Фахівці організували інтерактивне живе спілкування та надали практичні поради. Педагогічний колектив отримав корисну інформацію та задоволення від власної творчої діяльності. Зустріч пройшла цікаво, заохочуюче, приємно та ненав’язливо.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped