Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітаємо авторський колектив ХВПУСП з успішною участю в обласному вернісажі методичних розробок онлайн-заходів для педагогічних працівників «Мої ноу-хау»!

Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Харківській області протягом листопада-грудня 2023 року проводив обласний вернісаж методичних розробок онлайн-заходів для педагогічних працівників «Мої ноу-хау».

Роботи були розміщені на онлайн-дошці Padlet за покликанням https://padlet.com/vladadrobnaa/padlet-14ixz9uq4gavvjdc, де усі охочі мали змогу їх переглянути, залишити коментар та вподобайку. У вернісажі брали участь 23 методичні розробки з  21 ЗП(ПТ)О (87,5%).

Під час оцінювання робіт експертною групою враховувалась відповідність вимогам до форми організації методичної роботи з педагогічними працівниками, оптимальність вибору форми та структура, методична обґрунтованість добору інформаційних ресурсів, освітніх платформ, використані сучасні форми методичної роботи, раціональне розподілення часу на структурні елементи та здійснення зворотного зв’язку.

За рішенням членів експертної групи методична розробка семінару-практикуму «Створення відеоконтенту для забезпечення освітнього процесу з використанням дистанційних технологій в синхронному та асинхронному режимах» Харківського вищого професійного училища сфери послуг була вказала як одна з кращих. Розробка була створена авторським колективом у складі: Ірини Самари – методиста, Надії Смоліної – заступника директора з НВР, Рити Карпенко – заступника директора з НВихР, Світлани Хмеленко – викладача-методиста, Галини Жук і Олени Губіної – майстрів виробничого навчання.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped