Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Практичне заняття для здобувачів освіти «Стресостійкість та збереження ментального здоров’я в кризовий період»

В умовах нестабільності у світі зросла потреба до питань, присвячених проблемам підвищеної тривожності та стресу, а також механізмам формування стресостійкості людини. Тому формування стресостійкості з метою збереження психічного здоров’я в кризовий період стає необхідністю для кожної людини.

Психологічною службою училища для здобувачів освіти було розроблено та запропоновано практичне заняття «Стресостійкість та збереження ментального здоров’я в кризовий період. Поради для покращення психічного здоров’я». В онлайн- кабінеті практичного психолога, на єдиній електронній освітній платформі GooglКласс, запропоновані дієві практичні прийоми, які застосовуються для попередження негативних наслідків психотравмуючих факторів, профілактики нервово-психічних і психосоматичних порушень та стресових розладів. Запропоновані практичні вправи спрямовані на зняття напруги через рух.

Також практичне завдання включає в себе посилання https://bf.in.ua/useful/ щодо Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» (за ініціативою Олени Зеленської).

Соціально-психологічна служба училища радить берегти та зміцнювати своє психічне, ментальне та емоційне здоров’я та розуміти, що ми дійсно здатні впливати на свої почуття, думки, поведінку і цим стати опорою і для себе, і для своїх близьких.

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped