Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Засідання №9 методичної комісії педагогічних працівників з професії «Перукар»

2 квітня 2024 року відбулося засідання методичної комісії, яке було присвячене важливим питанням, що стосуються організації профорієнтаційної роботи та підвищення якості навчально-виховного процесу в галузі перукарського мистецтва.

Порядок денний засідання включав наступні пункти:

  • Організація профорієнтаційної роботи: члени комісії розглянули та обговорили способи підвищення ефективності профорієнтаційної роботи серед молоді та створення зручних умов для вибору професійного шляху у сфері перукарського мистецтва.
  • Розгляд та схвалення переліків пробних кваліфікаційних робіт: у ході засідання було затверджено переліки пробних кваліфікаційних робіт на рівень кваліфікації перукар та перукар 2-го класу, що визначить стандарти та вимоги для майбутніх фахівців у цій галузі.
  • Організаційні поточні питання: комісія також розглянула інші поточні аспекти діяльності, які стосуються покращення навчально-виховного процесу.

Засідання методичної комісії виявилося продуктивним та корисним, сприяючи покращенню якості навчання та підготовки майбутніх фахівців перукарського мистецтва. Ці кроки свідчать про постійний інтерес до розвитку галузі та підвищення її престижності.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped