Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Виховний захід «Чорнобиль не має минулого часу» викладача Інни Малікової

Із метою вшанування людей, які, ризикуючи життям і здоров’ям, виконали свій святий обов’язок – врятували від біди не одне покоління, та поглиблення знань здобувачів освіти про аварію на Чорнобильській АЕС у групах навчального закладу, викладачем історії, Інною Маліковою, в режимі онлайн до 38-ї річниці Чорнобильської трагедії був проведений виховний захід «Чорнобиль не має минулого часу».

Інна Миколаївна нагадала учням про чорну дату в історії України, яка досі віддає важким відгомоном минулих десятиліть, розповіла, як сталась аварія, особливу увагу приділила екологічним наслідкам та змінам, що відбулися за останні роки в зоні відчуження. Здобувачі освіти також мали можливість переглянути документальний фільм «Загублений світ», у якому відтворено хід подій рокової ночі з 25 на 26 квітня 1986 року, і усвідомити, пережити глобальні наслідки цієї трагедії.

Чорнобиль… Чорний – біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною. Пам’ятаймо!

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped