Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Участь соціально-психологічної служби у семінарі-тренінгу «Ментальне здоров’я: як його зберегти?»

15 жовтня 2024 року соціально-психологічна служба училища взяла участь в обласному семінарі-тренінгу на тему «Ментальне здоров’я: як його зберегти?». Захід був проведений офлайн на базі «Навчально-методичного центру Харківського обласного центру соціальних служб» методистом-психологом  Герасименко А.В.

Заняття розраховане для створення атмосфери довіри та комфорту в педагогічному колективі, були запропоновані практичні вправи та рекомендації для збереження та розвитку ментального здоров’я у всіх учасників навчального процесу.

На занятті пропонувався теоретичний матеріал, який містить опис поняття «ментальне здоров’я», його складові та напрями. Відомо, що на стан ментального здоров’я також впливають соціальні, екологічні, економічні чинники та військові дії. Тому так важливо зберігати  гармонійний психічний стан, коли можна розпізнавати свої емоції, контролювати їх та функціонувати достойно не втрачаючи людської гідності у самих найкритичніших життєвих ситуаціях, зберігаючи стійкий душевний спокій.

Коментарі закриті.

f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped