Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Участь соціально-психологічної служби у семінарі-тренінгу «Розвиток професійної рефлексії фахівця соціально-психологічної служби»

Традиційно в нашій країні Всеукраїнський день психолога відзначається 23 квітня. Це свято має на меті популяризувати психологію як науку та практику, показати значущість та актуальність психологічної допомоги та супроводу різним категоріям людей, висловити вдячність та визнання психологам за їх нелегку та важливу роботу, сприяти професійному зростанню та обміну досвідом серед фахівців.

23 квітня 2024 року соціально-психологічна служба училища взяла участь в обласному семінарі-тренінгу на тему «Розвиток професійної рефлексії фахівця соціально-психологічної служби». Захід був проведений офлайн в «Навчально-методичному центрі Харківського обласного центру соціальних служб» методистом-психологом Герасименко Аліною.

Фахівці соціально-психологічної служби училища скористалися нагодою дізнатися щось нове, краще пізнати себе та отримати відповіді на ті питання, які цікавлять. Також фахівці змогли удосконалити свої особистісні та професійні навички.

Бажаємо мирного неба, натхнення та подальших успіхів у цій важливій справі!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped