Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітаємо з Міжнародним жіночим днем 8 березня!

8 Березня хочеться привітати від щирого серця
своїх колег з цим чарівним святом!

Кажуть, весна це пробудження всього, оновлення душі і тіла. Так нехай з вами за руку йдуть добробут, щастя, достаток і здоров’я.  Ви прикраса світу, що робить його кращим своєю душевністю, добротою, чарівністю та лагідністю. Ви даруєте любов своїм близьким та рідним, наповнюючи їх серця ніжністю. У цей святковий день бажаю здоров’я і щастя, квітів та посмішок. Нехай на Вашому шляху Вас зустрічає благополуччя, хороший настрій, радість нових відкриттів та творчості, підкорених вершин та сердець. І нехай кожен день чоловіки оточують Вас своєю увагою та дбайливістю.

Не дивлячись на дуже складну ситуацію на сьогоднішній день в країні, бажаю  Вам терпіння, віри в Перемогу, впевненості у собі, своїх силах і Мирного неба!

З найкращими побажаннями,
директор                                                          Лариса МАТВІЙЧУК

 


 

8 березня 2024 р. Харківське вище професійне училище сфери послуг привітало прекрасну половину своїх співробітників і учнів з Міжнародним жіночим днем 8 березня.

В групах  ХВПУСП пройшли святкові хвилинки, привітання учнів та педагогів. До привітання директора приєднались наші учні, виготовили святкові стіннівки та плакати.

 

 

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped