Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Засідання №11 методичної комісії педпрацівників з професій перукарського напрямку

24.06.2024 р. відбулося чергове засідання методичної комісії педпрацівників з професій перукарського напрямку, на якому були присутні викладач, майстри навчальних груп та старший майстер. Головною метою зустрічі було обговорення підсумків навчального року, правил оформлення звітної документації та подальшої профорієнтаційної роботи.

Порядок денний засідання містив такі питання:

  • Підсумки успішності учнів за навчальний рік. На засіданні було підбито підсумки успішності учнів. Викладачі обговорили досягнення та труднощі, з якими зіткнулися учні протягом року. Було відзначено високий рівень знань учнів, які брали активну участь у навчальному процесі та додаткових заходах.
  • Правила оформлення звітної документації про проходження виробничої практики. Учасники засідання розглянули правила оформлення звітної документації про проходження виробничої практики. Були надані рекомендації щодо вдосконалення процесу документування, що сприятиме підвищенню якості звітів та їхньої відповідності встановленим стандартам.
  • Профорієнтаційна робота. Особливу увагу було приділено питанням профорієнтаційної роботи (соціальні мережі).
  • Поточні питання. У розділі «Поточні питання» учасники обговорили актуальні проблеми та поділилися своїми думками щодо їх вирішення.

Засідання пройшло у дружній та конструктивній атмосфері. Педпрацівники висловили вдячність за можливість обміну досвідом та новими ідеями. Учасники засідання наголосили на важливості таких зустрічей для покращення якості навчального процесу та розвитку професійних навичок.

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped