Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3
f3

Результати анкетування: «Що я знаю про торгівлю людьми»

Соціально-психологічна служба училища продовжує профілактичну роботу щодо попередження торгівлі людьми. Для підбиття підсумків проведеної роботи ми запропонували здобувачам освіти анкету «Що я знаю про торгівлю людьми».

Використовуючи єдину електронну освітню платформу Google Клас, на якій працює кабінет практичного психолога та кабінет соціального педагога, ми запропонували здобувачам освіти та їхнім батькам відповісти на 10 питань анкети.

Учасниками були учні І курсу у кількості 106 осіб та їх батьки. Наводимо відповіді на деякі питання анкети.

Відповіді на запитання «Чи вважаєте Ви торгівлю людьми актуальною проблемою для…» розподілилися таким чином (%):

Розподіл відповідей опитаних на запитання «Зазначте своє ставлення до наступних тверджень» (%):

Можна зробити висновок, що значна частина здобувачів освіти обізнана та має розуміння сутності та ознак торгівлі людьми, ризиків, пов’язаних із небезпечними щодо торгівлі людьми практиками, усвідомленню власного ризику постраждати від торгівлі людьми, необхідності відмови від найнебезпечніших дій, через які людина може постраждати. Також здобувачі освіти наголошують на тому, що обговорення з батьками всіх названих тем сприяє кращій взаємній обізнаності.

Головна мета соціально-психологічної служби – інформувати, давати необхідні знання для подальшого їх опрацювання, узагальнити уявлення здобувачів освіти про безпечну поведінку, розвивати навички безпечної поведінки, формувати уявлення про свої обов’язки і права, а також можливості їх захисту.

Коментарі закриті.

f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped