Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Турбуємось про дітей – будуємо майбутнє країни

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко

Управління протидії кіберзлочинам в Харківській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України висловлює повагу та привітання з початком нового навчального 2024 року. А також повідомляє, що у 4 ліцеях безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС сьогодні розпочався навчальний рік.

Ще 9 місяців тому була ідея, бажання підтримати сім’ї наших захисників. Усією командою МВС щодня працювали над реалізацією задуму, вірили в результат.

Під час вступної кампанії ми отримали понад 1200 анкет від бажаючих навчатися в ліцеях. І вже зараз 465 дітей з усіх куточків України пройшли вступний курс ліцеїста, отримали шеврони й погони.

Першочергово це діти загиблих, поранених, зниклих безвісних, полонених військовослужбовців та співробітників системи МВС. Чверть ліцеїстів – з родини військовослужбовців ЗСУ.

Скоро прийме дітей у Кривому Розі 5-ий ліцей МВС. Там триває ремонт, а 50 криворізьких ліцеїстів до завершення робіт навчаються в Дніпровському ліцеї.

Попереду у дітей 2 років навчальних буднів, цікавих факультетів та різноманітного дозвілля. А в державі – ще більше патріотичної, професійної та освіченої молоді.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланнями на наступні інтернет-джерела:

сайт МВС

Телеграм-канал МВС

сторінка МВС у Фейсбук

сторінка Національної поліції у Фейсбук

сторінка МВС у соцмережі «X»

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped