Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Участь викладача-методиста Хмеленко Світлани в обласних серпневих заходах на тему «Професійна освіта регіону в умовах воєнного стану: виклики, розвиток, перспективи нового навчального року»

Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Харківській області спільно з Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації 27-28 серпня 2024 року проводить обласні серпневі заходи в онлайн форматі на тему «Професійна освіта регіону в умовах воєнного стану: виклики, розвиток, перспективи нового навчального року».

Від Харківського вищого професійного училища сфери послуг в заході взяла участь викладач-методист Хмеленко Світлана Федорівна. Разом з методистом НМЦ ПТО Назарець Зінаїдою Олексіївною Світлана Федорівна зробила доповідь на тему «Професійна підготовка: досвід регіону, сучасні тренди, практичні поради».

У доповіді викладач спецдисциплін професії «Перукар» представила свій практичний досвід та досвід колег-педагогів, які вважають своєю метою не просто навчити учнів технікам стрижки, фарбування, виконання зачісок, а допомогти кожному знайти свій унікальний стиль, розкрити потенціал і стати справжнім професіоналом, для чого завжди намагаються поєднувати теорію з практикою, використовувати сучасні методи викладання та інтерактивні інструменти.

Також у серпневому випуску газети НМЦ ПТО у Харківській області «Вісник профосвіти» №13-14 надруковано статтю Зінаїди Назарець та Світлани Хмеленко за темою виступу. З нею можна ознайомитись на сайті НМЦ ПТО за цим покликанням.

Дякуємо Світлані Федорівні за цікавий, змістовний, професійний виступ та вітаємо з початком плідної праці у новому навчальному році!

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped