Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Практичне заняття: «Ми – українці, і нам є чим пишатись!»

Кожна молода людина є активним учасником побудови громадянського суспільства, відіграє в ньому важливу роль та несе відповідальність у процесах прийняття рішень, які впливають на життя. Патріотичне виховання повинне гармонійно поєднуватися із залученням здобувачів освіти до кращих досягнень нашої країни та світової цивілізації.

Виходячи з цього, відповідно до Плану роботи училища та відповідно до Листа НМЦ ПТО про проведення заходів щодо національно-патріотичного виховання здобувачів освіти в нашому училищі проводиться систематична виховна робота.

З метою всебічної психологічної підтримки та допомоги на єдиній електронній освітній платформі Google Classroom, у віртуальному психологічному кабінеті здобувачам освіти було запропоновано «Практичне завдання», яке включає в себе:

  • анкетування учнів «Як Ви розумієте патріотичне виховання?»;
  • відеоматеріал, який допомагає розвивати пізнавальний інтерес та сприяє формуванню самосвідомост.

В нашому училищі приділяється велика увага розвитку любові до Батьківщини, національної самосвідомості; дбайливому ставленню до рідної мови, культури, традицій; відповідальності за природу рідної країни; потребу зробити свій внесок у долю Батьківщини.

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped