Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Урок-реквієм «Незламна Україна, незламний народ!»

Сьогодні 23 лютого 2024 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг був проведений загальний урок-реквієм «Незламна Україна, незламний народ!», присвячений другій річниці героїчного опору.

Разом з ведучими заходу усі присутні згадали події, що змінили наше життя назавжди, розділили його на «до» і «після», змінили наші цінності і уявлення про те, що в житті є важливим.

Світла пам’ять усім, хто віддав своє життя за Україну! Усім, кого ми згадуємо, коли говоримо «Слава Україні! Героям слава!»

24 лютого виповнюється 731 день від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

24 лютого 2022 року росія розпочала широкомасштабне військове вторгнення в Україну, що стало кульмінацією загарбницької війни, розпочатою Москвою проти України 10 років тому. З першого дня вторгнення росія порушує правила ведення війни і масово чинить воєнні злочини, веде активну інформаційну війну та застосовує шовіністичну пропаганду.

Але завдяки спротиву української армії та сил самооборони вже в перші дні агресії російська армія зазнала значних втрат. росія зустріла сильніший, ніж очікувала, опір, а швидке об’єднання країн світу для допомоги Україні  стало несподіваним ударом для країни-агресора. У своїй новітній історії, за оцінками українських та міжнародних експертів, росія в жодній війні ще не зазнавала навіть приблизно таких великих втрат за такий короткий час.

На захист України по тривозі встали ЗСУ, Нацгвардія, прикордонники, ДСНС, поліція, звичайні люди найрізноманітніших професій, які вступили до лав ЗСУ. Кожен хто став на захист України – Герой!

Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням. Це віддання шани найкращим, котрі у найважливіший для нашої держави момент не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини.

Кожен день воїни Збройних Сил України віддають своє життя, борючись за мир і безпеку нашої країни. Вони далеко від рідних, важко працюють та ризикують своїм здоров’ям та життям для того, щоб ми могли спокійно жити і працювати. За це ми їм щиро вдячні.

росія не полишає нашу країну і сьогодні. Проте ми віримо в силу ЗСУ, віримо в силу нашого народу. Дякуємо героям, лікарям, волонтерам, країнам-партнерам, простим людям, які щодня наближають маленькими кроками нас до перемоги. Пам’ятайте – в єдності та в правді наша сила!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped