Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Привітання директора училища Лариси Матвійчук з початком нового навчального року

Шановні колеги, учні, батьки!

Вітаю з Днем знань! Нехай цей рік почнеться вдало і минає успішно, нехай кожен день знаменується хоч і маленькою, але перемогою, нехай здобуті знання і навички відкривають перед вами нові двері до мрій, інтересів і рекордів.

В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави. У цей день хочеться побажати першокурсникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями.

Дорогі наші учні! Бережіть у своїй пам’яті  роки навчання як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ викладача та майстра, який навчав кожного з вас не тільки вашої професії а й основам великої науки – життя.

Зі святом вас усіх – із Днем знань!

З початком нового навчального року!

Директор ХВПУСП
Лариса МАТВІЙЧУК

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped