Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Засідання №3 методичної комісії педпрацівників з професій перукарського профілю

15 жовтня 2024 року в ХВПУСП відбулося планове засідання методичної комісії педпрацівників з професій перукарського профілю. Участь у ньому взяли п’ять фахівців, які обговорили низку актуальних питань.

На початку засідання методист Самара І. В. представила інформацію про атестацію педпрацівників на 2024-2025 навчальний рік. Учасники обговорили правила та терміни подачі документів для атестації.

Наступним важливим питанням стала виробнича практика та кваліфікаційна атестація групи 19-23. Майстер в/н Воробйова О. Г. зробила акцент на етапах підготовки учнів до атестації, що є критично важливим для їхньої професійної кар’єри.

Не менш цікавою була доповідь Смоліної Надії Юріївни, заступника директора з НВР. Вона представила ідеї для проведення тижня професії «Перукар (перукар-модельєр)», що запланований на січень 2025 року. Учасники активно обговорювали можливості організації заходів, які б привернули увагу до цієї професії.

Варто також відзначити доповідь Хмеленко С. Ф., яка поділилася думками про однозадачність як ефективний спосіб навчання професії «Перукар (перукар-модельєр)». Її підхід до організації уроків, з акцентом на виконанні однієї задачі, викликав жваве обговорення.

На завершення засідання учасники обговорили поточні питання, зокрема створення рекламних роликів для набору груп курсів, а також використання сучасних методик у навчальному процесі.

Засідання пройшло в конструктивному руслі, усі учасники висловили бажання впроваджувати нові ідеї в навчальний процес та підвищувати якість освіти. Це свідчить про те, що професія перукаря залишається затребуваною та актуальною, а педпрацівники готові до нових викликів.

 

Коментарі закриті.

f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped