Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Засідання №10 методичної комісії педагогічних працівників з професії «Перукар»

22.05.2024 р. на черговому засіданні методичної комісії педпрацівників із професії «Перукар» було розглянуто та обговорено три ключові питання, що стосуються виконання ККЗ учнями, підготовки до звітування на педраді та організаційних заходів.

Першим на порядку денному було питання про виконання кваліфікаційних контрольних завдань (ККЗ) учнями, які навчаються за професією «Перукар (перукар-модельєр)». Особлива увага була приділена учням, які перебувають за кордоном і мають велике навчальне навантаження.

Другим питанням порядку денного була підготовка до виступу на засіданні педагогічної ради. Голова комісії Хмеленко Світлана висвітлила організаційні аспекти підготовки до звітування про роботу членів методичної комісії. Було запропоновано підготувати звіти у вигляді презентацій на платформі Canva та таблиць у Google документах.

Останнім, але не менш важливим питанням засідання були організаційні заходи. Заступник директора з НВР Смоліна Надія надала інформацію щодо графіка та термінів оформлення звітної документації до поетапної атестації. Старший майстер Абаніна Світлана доповнила інформацію, висвітливши графік та терміни оформлення звітної документації виробничої практики.

Засідання пройшло продуктивно, учасники обговорили важливі питання та ухвалили рішення, які сприятимуть підвищенню рівня підготовки учнів та покращенню організаційних процесів. Спільними зусиллями колектив продовжує роботу над підвищенням рівня підготовки учнів та покращенням організаційних процесів.

Коментарі закриті.

f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped