Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Профорієнтація в офлайн-форматі: участь у фестивалі професій «Проф-fest»

Профорієнтаційна робота продовжується: 28 березня 2024 року команда педагогів та учнів Харківського вищого професійного училища сфери послуг взяла участь у першому за час війни фестивалі професій «Проф-fest», що відбувся у Харкові в укритті одного з освітніх закладів.

Фестиваль відвідав міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що через війну попит на робітничі професії значно зріс.

Відвідувачам фестивалю професій, учням випускних класів шкіл, продемонстрували свою майстерність майбутні перукарі, кравці, закрійники, манікюрники, візажисти, взуттьовики, оператори поштового зв’язку та інші здобувачі професійно-технічної освіти. Можна було навіть спробувати свої сили у виконанні трудових прийомів.

Також Ігор Терехов вручив Подяки міського голови співробітникам закладів професійно-технічної освіти міста. Серед них була і викладач-методист української мови і літератури Харківського вищого професійного училища сфери послуг Тетяна Брунець.

Більш докладно про подію можна прочитати на офіційному сайті Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету за покликанням https://www.city.kharkiv.ua/uk/news/u-kharkovi-proyshov-festival-profesiy-55654.html

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped