Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Тиждень професії «Перукар (перукар-модельєр)» в Харківському ВПУ сфери послуг

З метою профорієнтації учнівської молоді, підвищення інтересу до професії, теоретичного і практичного навчання в Харківському вищому  професійному  училищі сфери послуг проводяться тижні різних професій. Так, з 22 по 26 листопада організований тиждень професії «Перукар (перукар-модельєр)», під час якого планується проведення відкритих уроків, тренінгів, виставок, конкурсів, майстер-класів та вікторин.

Розпочався тиждень виставкою мемів «Стригунці на гуморці». На виставці учні груп першого та другого курсу представили зображення гумористичних ситуацій роботи перукаря, поширені на просторах інтернету. Таким чином майбутні професіонали мали змогу поглянути на світ очима майстра, що творить красу, та з гумором дивиться на буденність.

Також Полякова Лариса Олександрівна, досвідчений майстер виробничого навчання І категорії, провела відкритий урок в групі 2-го курсу 4-20 на тему «Виконання простих елементів зачіски». Тема уроку входить в навчальний модуль «Виконання базових модельних зачісок» і є дуже актуальною та важливою для майбутніх перукарів, адже красиві, сучасні, креативні зачіски для особливих подій та фотосесій користуються попитом серед клієнтів, а вміння їх робити дуже розширює спектр послуг будь-якого салону краси.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped