Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Засідання педагогічної ради училища «Застосування знань і вмінь у реальний життєвій ситуації – одне з найбільш актуальних завдань у процесі принципового нового підходу в розвитку професійних компетентностей майбутнього кваліфікованого робітника»

12 січня 2022 року педагогічна рада Харківського вищого професійного училища сфери послуг провела засідання, присвячене застосуванню здобувачами освіти знань і вмінь у реальний життєвій ситуації як одному з найбільш актуальних завдань в розвитку професійних компетентностей майбутнього кваліфікованого робітника.

Були розглянуті такі питання:

  1. Діяльність педпрацівників щодо створення сприятливих умов для повноцінного морального, психічного, фізичного розвитку учнів, формування творчо мислячої особистості, здатної до продуктивної праці в динамічному світі. Стан виконання навчальних планів і програм за I семестр 2021/2022 н.р. Аналіз якості навчального процесу та завдання на II семестр.     (Смоліна Н.Ю., Карпенко Р.В., Абаніна С.А., Задніпровська О.Г.).
  2. Стан викладання та рівень навчальних досягнень здобувачів освіти з предметів: «Технологія виготовлення одягу» – викладач Долженко Н.В., «Інформаційні технології з елементами САПР» – викладач Смоліна Н.Ю. (Самара І.В.).
  3. Підвищення кваліфікації  педагогічних працівників. Затвердження сертифікатів (Самара І.В.).
  4. Підвищення грамотності з кібербезпеки – безпечне використання месенджерів (Субота В.В.).
  5. Соціалізація особистості як соціально-педагогічна проблема (Курганська Т.Ю., класні керівники).
  6. Організація роботи приймальної комісії. Підготовка до ДКА, допуск учнів до ДКА, ПКА (Абаніна С.А.).

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped