Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

«Люблю Україну я свою: вона найкраща в цілім світі»

Національно-патріотичне виховання в освітньому закладі направлено на реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України до 2025 року.

Серед виховних напрямів сьогодні найбільш актуальними виступають патріотичне, громадянське виховання як стрижневі, основоположні, що відповідають нагальним вимогам і викликам сучасності. Тому значна увага педагогічним колективом училища приділяється виконанню Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, становленню самодостатнього громадянина-патріота України.

 Систематично, за планом виховної роботи, класні керівники проводять виховні години, бесіди з метою утвердження в свідомості і почуттях учнів патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу.

Так, на цьому тижні в навчальних групах пройшли виховні бесіди на тему: «Люблю Україну я свою: вона найкраща в цілім світі», «Ми родом з України».

«СЛАВА УКРАЇНІ !» – «ГЕРОЯМ СЛАВА !»

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped