Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Коронавірус. Карантин в Україні

Через поширення навесні 2023 року коронавірусу Уряд продовжив на всій території України дію карантину до 30 квітня 2023 року. Також на цей період продовжено режим надзвичайної ситуації для єдиної державної системи цивільного захисту.

З метою інформаційно-роз’яснювальної роботи в закладах освіти Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області розробило пам’ятку щодо протиепідемічних заходів по запобіганню поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

В училищі всі педагоги були ознайомлені з протиепідемічними заходами. Керівники навчальних груп поширили інформацію серед здобувачів освіти та їх батьків щодо шляхів передачі хвороби, інкубаційному періоду, ознак хвороби тощо . Приділили велику увагу профілактиці хвороби, засобам запобігання захворюванню та яких правил треба дотримуватись, щоб не захворіти. Насамперед, обов’язково застосовувати захисні маски, не торкатися обличчя немитими руками, часто мити руки, використовувати спеціальні антисептики. Актуальними також залишаються профілактичні щеплення проти коронавірусної хвороби.

Уникайте скупчення людей. Якщо ви захворіли, залишайтеся вдома і зверніться до лікаря.

Пам’ятайте: профілактика – запорука здоров’я! Бережіть себе – і простір довкола! Будемо здорові!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped