Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Засідання методичної комісії класних керівників, майстрів в/н, вихователів під час карантину

Виховна робота у нашому училищі – це цілісна система взаємопов’язаних заходів, спрямованих на удосконалення професійної майстерності, підвищення професійної кваліфікації. Вона ґрунтується на досягненнях науки, кращого педагогічного досвіду та аналізу роботи класних керівників і майстрів виробничого навчання, які підвищують свою педагогічну майстерність.

Карантин, дистанційне навчання не стали на заваді плановій роботи методичної комісії класних керівників, майстрів в/н, вихователів. Протягом останніх двох місяців до училища надійшло багато нормативно-правових документів, соціальних програм, які регламентують виховну роботу з учнівською молоддю, а також листів рекомендаційного характеру. Виникла необхідність ознайомлення педагогів з Національною молодіжною стратегією до 2030 року, затвердженою Указом Президента України від 12.03.2021 р., Державною соціальною програмою запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року. Згадали Стратегію національно-патріотичного виховання на 2020-2025 роки, освітній проєкт «Виховний простір Харківщини: вектори розвитку» тощо.

Заступник директора з НВихР Щербакова Олена Вікторівна загострила увагу педагогів на необхідності проведення додаткових профілактичних заходів з учнівською молоддю та підвищення обізнаності батьків щодо компетентностей безпечної поведінки в цифровому середовищі (на виконання Листу МОНУ щодо компетентностей поводження в цифровому середовищі). Соціальний педагог Курганська Тетяна Юріївна та практичний психолог Вишневська Лариса Валентинівна опрацювали документи та розробили на допомогу учням і батькам поради, надали методичні матеріал педагогам, які розмістили на своїх сторінках офіційного сайту училища.

Практичний психолог Вишневська Лариса Валентинівна підготувала виступ-презентацію за темою «Профілактика суїцидальних проявів», ознайомила членів комісії з результати діагностики, досліджень та запропонувала форми роботи з учнями для зменшення емоційної напруги, підвищення настрою та активності.

З матеріалами виступу-презентації працівники училища можуть ознайомитись за цим посиланням.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped