Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок виробничого навчання з професії «Манікюрник» майстра Апалькової Тетяни

Не зважаючи на дистанційний формат, уроки виробничого навчання у Харківському вищому професійному училищі сфери послуг, завдяки сучасним інформаційно-комунікаційним технологіям, зокрема Google Workspace, проводяться якісно, з дотриманням усіх методичних і педагогічних вимог.

Так 11 листопада 2022 року відкритий урок виробничого навчання з професії «Манікюрник» у групі 7-22 провела майстер в/н Апалькова Тетяна Юріївна. Тема уроку – «Виконання зняття гель-лаку у технологічній послідовності» – є окремою та дуже важливою процедурою під час виконання манікюру, від правильності виконання якої залежить стан нігтів клієнта.

Для проведення заняття Тетяною Юріївною був підготовлений різноманітний дидактичний матеріал: презентація з теми, слайди якої ілюстрували кожен етап проведення уроку, схема зняття гель-лаку апаратним методом у технологічній послідовності, відеоролик з демонстрацією зняття гель-лаку, інформаційні  картки «Інструменти, матеріали та обладнання для зняття гель-лаку». Особливу увагу майстер звернула на безпечні прийоми зняття гель-лаку та роботу зі спеціальним обладнанням.

Для формування орієнтовної основи діяльності використовувалась відео-демонстрація зняття штучного покриття за схемою у технологічній послідовності. Закріплення матеріалу вступного інструктажу майстер провела у вигляді дидактичної гри «Незакінчене речення».

Присутні на уроці представники адміністрації училища відмітили гарну організацію роботи майстра в/н і здобувачів освіти, якісну підготовку до уроку, високий методичний рівень проведеного заняття.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped