Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок виробничого навчання з професії «Кравець» майстра Жук Галини Василівни

9 листопада 2021 року в Харківському вищому  професійному  училищі сфери послуг майстер виробничого навчання з професії «Кравець» Жук Галина Василівна провела відкритий урок в групі 3-го курсу 9-19 з теми «Обробка рукавів. Вметування рукавів в пройми» (виготовлення жакету).

Для актуалізації опорних знань учнів була використана інтерактивна вправа «ланцюжок», а закріплювали матеріал уроку учні виконанням вправи «шпаргалка». Теоретичний матеріал з теми уроку був відображений в інструкційно-технологічних картах та мультимедійній презентації.

Операції по обробці рукавів у верхньому одязі, вметуванню і вшиванню їх в пройми є досить складними і відповідальними, оскільки від якості і правильності їх виконання залежить зовнішній вигляд виробу, зручність його носіння. Тому особливу увагу Галина Василівна приділила прийомам виконання технологічних операцій.

Високий методичний рівень проведеного заняття відмітили присутні досвідчені педагоги. Молоді майстри виробничого навчання шляхом відвідування уроків колег переймають корисний досвід.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped