Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Соціально-психологічна зустріч «Адаптація до нових умов навчання. Профілактика булінгу»

В цей непростий час необхідність в психологічній адаптації здобувачів освіти виникає, перш за все, в зв’язку з особливостями дистанційного навчання та на тлі стресу від воєнних дій.

З метою всебічної соціально-психологічної підтримки та допомоги 03.10.2023 на єдиній електронній освітній платформі Google Клас було проведено профілактичне заняття «Адаптація до нових умов навчання. Профілактика булінгу». Зусилля фахівців соціально-психологічної служби були спрямовані на психологічну адаптованість здобувачів освіти до труднощів, з якими вони стикаються протягом адаптаційного періоду.

Також в училищі на постійній основі впроваджується  профілактична програма «Попередження насильства та булінгу». Наше заняття дало інформацію про поняття та види  «булінгу» та «кібербулінгу», сприяло формуванню в учнів навичок відповідальної та безпечної поведінки, спонукало до пошуку шляхів захисту у небезпечних для них ситуаціях.

Сподіваємось, що такі наші зустрічі і в подальшому будуть давати змогу розвивати в учнів здібності до самопізнання, бажання долати труднощі й перешкоди, формувати навички спілкування, виховувати почуття оптимізму для подальшого становлення майбутнього фахівця.

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped