Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Робота Центру кар’єрного розвитку училища: Вчимося взаємодіяти

В рамках роботи Центру кар’єрного розвитку училища практичним психологом училища Ларисою Вишневською в групі з професії «Перукар (перукар-модельєр)» був проведений черговий тренінг «Мистецтво взаємодії». Тренінг міжособистісної взаємодії був проведений з метою сприяння працевлаштуванню випускників училища, сприяння реалізації права здобувачів освіти  і випускників на працю.

Професія перукаря передбачає наявність певного рівня майстерності та досвіду. Для перукаря важливо мати відмінні комунікативні навички, вміти вести розмови на найрізноманітніші теми, мати до кожного клієнта індивідуальний підхід. Добре розвинені соціально-психологічні якості, уміння скласти цілісне уявлення про образ клієнта – все це забезпечує успішність виконання професійної діяльності перукаря.

На нашому тренінгу учні вчилися процесу особистісного розвитку. Також з’ясовували, яким шляхом реалізовувати свій творчий потенціал, досягати оптимального рівня життєдіяльності й відчуття щастя й успіху. Разом з психологом відпрацьовували навички розуміння інших людей, себе, а також взаємин між людьми.

Такі тренінгові вправи як «Комплімент», «Виставка досягнень», «Бінго» допомогли підвищенню самооцінки, формуванню впевненості в собі, чутливості до емоційного стану співрозмовника, гнучкості, здатності адекватно міняти свою поведінка залежно від ситуації.

 

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped