Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Огляд-конкурс творчих робіт учнів гуртків декоративно-прикладної та технічної творчості під девізом «Гімнастика для розуму і не тільки» в рамках щорічного обласного огляду-конкурсу

31 березня 2021 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг відбувся огляд виставки творчих робіт учнів гуртків декоративно-прикладної та технічної творчості під девізом «Гімнастика для розуму і не тільки» в рамках щорічного обласного огляду-конкурсу технічної та декоративно-прикладної творчості серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області.

Виставку оцінювали члени журі: Барабаш Любов Михайлівна – завідувач методичного відділу Харківського державного будинку художньої та технічної творчості, Хорунжа Тетяна Василівна – художній керівник Харківського державного будинку художньої та технічної творчості.

У двох залах комісії були представлені тематичні виставки кращих робіт учнів під керівництвом майстрів виробничого навчання та гуртка декоративно-прикладного мистецтва під керівництвом Кохан Ганни Анатоліївни. Виставка була розподілена по секціям:

  • Технічна творчість учнів, декоративно-прикладна творчість, ужитково-декоративне мистецтво, кімната Бойової Слави.
  • Інсталяції: «Казковий світ», «Чаруюча краса невідомого», «Злато-срібло», «Я і природа».

Були представлені колекції сучасного одягу: «Бордо De Lux», «Класичний романтик», «Казковий калейдоскоп».

Кожна професія представила на виставці кращі творчі роботи гуртківців. Вразили своєю витонченістю роботи перукарів, ювелірів, кравців, закрійників.

Гурток декоративно-прикладного мистецтва на виставці представив кращі роботи у техніках: паперопластика, бісероплетіння, аерографія, вишивання нитками, бісером, стрічками; канзаши, квілінг, печворк, вязання, декупаж, скрапбукинг, фелтинг, ошибани, ляльки Тильда тощо.

Окремо була представлена виставка у музейній кімнаті училища, де перевага була надана декоративно-ужитковому мистецтву Слобожанщини.

Керівник гуртка на виставці представила власні живописні роботи в різних техніках.

Для реалізації теми конкурсу «Гімнастика для розуму і не тільки» членам журі було запропоновано відправитись у цікаву подорож творчими знахідками учнів та педагогів училища шляхом Квесту – шукаючі відповіді на питання-вказівки знайомства з виставкою. Відповідаючи на питання, члени журі відшукали переможця Чемпіонату Світу з перукарського мистецтва ОМС Hairworld 2020 (5 місце), обрали сукні своєї мрії в стилі «Модерн» або «Класичний «романтик», знайшли прикраси, які носила Лісова мавка, знайшли скарби ювелірних виробів та ознайомились з роботами керівника гуртка Кохан Г.А.

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped