Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітаємо Юлію Олешко – переможницю І (відбіркового) етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції «Перукарське мистецтво»

25 листопада 2021 року в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Харківське вище професійне училище сфери послуг» відбувся І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції «Перукарське мистецтво» – наймасштабніших змагань з робітничих професій, що проводяться для учнів, студентів та молодих працівників.

Присутніх привітала директорка училища Матвійчук Лариса Іванівна, методист НМЦ ПТО у Харківській області Зайцева Лариса Євгенівна та голова журі Камєнева Яна Владиславівна – власниця студії краси «Hairstudio», технолог ТМ «Echosline», викладач авторського курсу «Чоловічі стрижки». Для учасників конкурсу та гостей виступили театр моди «Шарм» з показом зачісок і колектив художньої самодіяльності.

Конкурсне завдання полягало у виконанні чоловічої стрижки. У змаганнях взяли участь 11 представників закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Харкова і області.

До складу журі увійшли експерти, досвідчені фахівці перукарської справи та представники бізнесу.

За результатами конкурсу перемогу здобула випускниця Харківського вищого професійного училища сфери послуг Олешко Юлія Андріївна, яка представлятиме Харківську область на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine».

Вітаємо Юлію з перемогою та бажаємо успіхів і професійних звершень!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped