Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Нагородження Почесною грамотою Харківської міської ради соціального педагога Курганської Тетяни Юріївни

Мер подякував працівникам освіти за те, що вони продовжували роботу навіть під час активних обстрілів міста, та зазначив, що, попри військовий час, рівень знань харківських школярів залишається одним з найкращих в Україні.

«Велику роль грає наш настрій і ставлення до тих чи інших проблем. Так, дійсно останні роки дуже багато змінили у житті кожного з нас, але, попри все це, ви продовжували свою роботу, пристосовувалися до нових умов. Мені приємно, що нам разом вдалося реалізувати проєкт метрошколи і хоч трохи повернути учнів до мирного життя. Сподіваюся, що крок за кроком нам і далі все вдаватиметься», – зазначив Ігор Терехов.

День працівника освіти відзначила педагогічна спільнота Салтівського району. На свято до освітян завітали почесні гості: міський голова Харкова Ігор Терехов, директор Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Деменко, голова Адміністрації Салтівського району Олексій Топчій.

З нагоди свята до присутніх звернувся міський голова Харкова, який привітав педагогічних працівників з їх професійним днем, а кращих педагогів урочисто нагородив Подяками та Грамотами. Ігор Олександрович подякував освітянам за незламність, силу духу та побажав натхнення у подальшій праці. Окрім того, Подяками Голови Адміністрації Салтівського району Олексія Топчія нагороджено педагогічних працівників, які відзначилися високим професіоналізмом, творчими здобутками у справі навчання і виховання молодого покоління.

Почесною грамотою відзначили і соціального педагога Харківського вищого професійного училища сфери послуг Курганську Тетяну Юріївну, яка завжди допомагає кожному учню та працівнику. Фахівець високої кваліфікації! Вітаємо з відзнакою!

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped