Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Піклуємось про психічне та ментальне здоров’я. Практичне заняття для здобувачів освіти

Соціально-психологічна служба училища радить берегти та зміцнювати психічне, ментальне та емоційне здоров’я, важливо також звернути увагу на власні потреби та почуття. Враховуючи це, для здобувачів освіти було розроблено та запропоновано практичне заняття «Психічне здоров’я: як про нього піклуватись. Поради для покращення психічного здоров’я».

На єдиній електронній освітній платформі Google Класрум у віртуальному кабінеті практичного психолога запропоновані дієві прийоми, які застосовуються для попередження негативних наслідків психотравмуючих факторів, профілактики нервово-психічних і психосоматичних порушень, стресових розладів, поліпшення настрою й розумової працездатності тощо.

Також практичне завдання включає в себе посилання https://bf.in.ua/useful/ щодо Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської. Ця програма спрямована на самодопомогу та підтримку людей у стресі та дає рекомендації з турботи про себе та інших, а також містить поради щодо етики взаємодії з різними людьми.

Ми вважаємо: всі люди різні, не всі поради будуть однаково корисними всім людям. Дуже важливо знайти діяльність, яка вам до вподоби.

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped