Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітаємо колег із успішним завершенням навчання на курсі «Тренінг для тренерів»/«Training of Trainer» програми «Цифрові інструменти Google для освіти»!

👐💞Наше знайомство із Академією цифрового розвитку розпочалося у липні 2020 року.

👩‍💻💻📚Поки більшість освітян насолоджувались відпусткою, креативна команда ДПТНЗ ХВПУСП проходила своє перше навчання на курсі «Розгортання та використання середовища G SUITE в діяльності освітньої установи».

📓📕📒Потім була безліч вебінарів з  Антоніною Букач та Олегом Стечкевичем.

🥇🏆🎖 Ми не зупинялися у своєму навчанні ні на хвилинку! І як результат – у серпні 2022 року ми перші, та поки що єдині серед ЗП(ПТ)О,  отримали статус «Заклад освіти – учасник програми Google for education».🥇 🥇

👩‍🎓👨‍🎓Останній тиждень лютого 2023 року ми знов таки навчалися – і тепер ми перші випускники курсу «Тренінг для тренерів»/«Training of Trainer» програми «Цифрові інструменти Google для освіти».

❓Навіщо нам все це❓ – спитаєте Ви.

‼‼В нас є відповідь – ми бажаємо зробити свій освітній процес ефективним та яскравим, зацікавити учнів до навчання, стимулюємо зміни та  розвиваємо спільне бачення професійного розвитку, змінюємо свої електронні класи щоб учням хотілося отримувати нові знання саме у нас❗

👍👍Дякуємо організаторам навчання та особливо нашому тренеру Антоніні Букач за отриманні знання та практичні навички!

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped