Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Державна кваліфікаційна атестація з професії «Оператор поштового зв’язку» в групі 20-21

15 лютого 2023 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг у групі інтегрованої професії 20-21 «Касир (в банку). Оператор поштового зв’язку» в режимі онлайн пройшла державна кваліфікаційна атестація.

Учні завершили навчання в училищі отриманням професії «Оператор поштового зв’язку», якій навчались протягом шести місяців під керівництвом майстра виробничого навчання С’єдіної Інни Олегівни.

В якості практичних робіт здобувачі освіти представили оформлені внутрішні рекомендовані листи, листи з оголошеною цінністю, внутрішні бандеролі з оголошеною цінністю, міжнародні рекомендовані листи, дрібні пакети, міжнародні рекомендовані поштові відправлення та ін.

В письмових екзаменаційних роботах учні описували: порядок приймання передплати та переадресування періодичних видань; порядок ведення виробничої документації; інструкції з виплати пенсій і допомоги; порядок ведення касових операцій дирекціями поштового зв’язку України;  порядок сортування, оброблення кореспонденції та періодичних видань; керівництва по прийому, направленню міжнародних поштових відправлень, правила по обробленню та відправленню міжнародної пошти в установах міжнародного поштового обміну; правила розповсюдження періодичних друкованих видань та інше, що необхідно знати оператору поштового зв’язку.

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped