Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

День Охорони праці

Сьогодні в нашому навчальному закладі пройшов День охорони праці. 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці, який збігається зі Всесвітнім днем охорони праці. Цьогорічна тема Дня охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці (далі – МОП) – «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі».

Право кожного громадянина на належні, безпечні і здорові умови праці гарантоване Конституцією України. Однак, з початком повномасштабного російського вторгнення в Україну тисячі працівників втратили можливість працювати у безпечних та здорових умовах праці. Праця в умовах воєнного стану пов’язана з великою кількістю нових, в тому числі смертельно небезпечних чинників, що призводять до погіршення умов праці в усіх галузях економіки.

За інформацією Держаної служби України з питань праці за час збройної агресії російської федерації під час виконання трудових обов’язків на виробництві постраждало 3065 працівників, у тому числі 520 – зі смертельним наслідком. Безпосередньо внаслідок військової агресії, у зв’язку з ракетними обстрілами та дією вибухонебезпечних предметів під час виконання трудових обов’язків на виробництві постраждало 711 працівників, з яких 252 особи – зі смертельним наслідком.

Незважаючи на додаткові ризики та випробування тисячі підприємств в Україні продовжують функціонувати, тому організація охорони праці в умовах воєнного стану є надзвичайно складним та важливим завданням.

В нашому училищі проведені онлайн заходи з приводу Дня Охорони праці. На офіційній сторінці в Instagram була проведена вікторина для учнів, працівників, абітурієнтів і гостей сторінки. Відповідаючи на питання, усі охочі змогли оновити свої знання з безпеки праці.

Також у навчальних групах були проведені бесіди з приводу безпеки на робочому місті.

Вікторина:

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped