Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Інтелектуальна історична вікторина «Стежками Української революції 1917-1921рр.»

9 грудня  викладачем Іриною Миколаївною Маліковою було проведено інтелектуальну історичну вікторину «Стежками Української революції 1917-1921 рр.», щоб в ігровій формі закріпити здобуті знання з предмету «Історія України».

Мета заходу – повторення та систематизація основних подій матеріалу вивченого з тем: «Початок Української революції», «Розгортання Української революції», «Боротьба за відновлення державності»; розвиток вміння учнів працювати у команді; виховання інтересу до історії своєї Батьківщини, спонукання до поглибленого вивчення подій минулого нашого народу.

Учні групи були об’єднані в чотири команди  – «Асоціація», « Майданівці», «Видатні постаті»,  «Євромайданівці».  Гра складалася з шести раундів. Підбір завдань здійснювався з використанням матеріалів зовнішнього незалежного оцінювання. Учні працювали із документами, встановленням відповідності, здійснювали розшифрування абревіатур та пояснювали історичні поняття та терміни. Завершальним конкурсом були змагання капітанів. Переможцем стала команда «Євромайданівці»,  учасники якої отримали в подарунок блокноти.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped