Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні

Сьогодні у нашому закладі було проведено Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху, який проходив в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні.

На уроці були присутні здобувачі освіти груп різних професій та їх керівники.

Було проведено не тільки бесіду, але переглянуті відеоматеріали щодо різних аспектів безпеки на дорозі, про які повинні знати усі – дорожніх знаків, правил поведінки пішоходів, користування громадським транспортом та персональним електротранспортом, деяких обов’язкових вимог до дітей як учасників дорожнього руху, порядку дій у разі дорожньо-транспортної пригоди чи інших нещасних випадків у дорозі тощо.

В ході уроку усім було надано посилання на електронний навчально-методичний посібник, а також низку навчально-роз’яснювальних відеоматеріалів, в яких пояснюються правила поведінки пішоходів (витяги із законодавства), надаються рекомендації щодо використання (носіння) світловідбивних елементів заради безпеки на дорозі – нової норми, яка недавно впроваджена законодавством, а також основи страхування життя, здоров’я та майна доступною для підлітків мовою.

Усі матеріали були надані Міжнародним благодійним фондом «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП», які розроблені спільно з Міністерством освіти та науки України.

Ознайомитись з цими корисними матеріалами ви зможете звернувшись за посиланням https://dopomogadtp.com/ua/iedynyj-natsionalnyj-urok-z-bezpeky-dorozhnoho-rukhu-bezpechna-doroha-dodomu/

Бажаємо усім приємного перегляду, цікавих корисних уроків та лише легких і безпечних доріг!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped