Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Участь викладачів ХВПУСП у Всеукраїнському вебінарі «Діджиталізація освітнього процесу в ЗП(ПТ)О»

03 грудня 2020 року Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Харківській області на платформі Pruffme було проведено Всеукраїнський вебінар на тему «Діджиталізація освітнього процесу в ЗП(ПТ)О». У заході взяли участь методисти навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти, методисти та педагогічні працівники ЗП(ПТ)О України – усього 308 осіб.

Серед доповідачів вебінару викладачі Харківського вищого професійного училища сфери послуг Хмеленко С.Ф. та Пірог В.Ю. поділились своїм практичним досвідом щодо використання сучасних технологій, форм та методів, які спрощують доступ до навчальної інформації здобувачів освіти та надають можливість усім учасникам освітнього процесу проєктувати індивідуальну траєкторію навчання.

Старший викладач Хмеленко Світлана Федорівна представила власну «Модель використання електронних освітніх ресурсів для підготовки кваліфікованих робітників з професії «Перукар (перукар-модельєр)» в умовах дистанційного навчання», а викладач Пірог Вікторія Юріївна виступила з доповіддю «Упровадження в освітній процес технологій змішаного навчання на основі G Suite for Education».

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped