Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

«Стать дається від народження. Гендерні стосунки створюються суспільством». Практичне заняття

Ми – за здоровий спосіб життя!

Соціально-психологічна служба училища проводить систематичну профілактичну роботу щодо пропаганди здорового способу життя та покращення рівня здоров’я  всіх учасників освітнього процесу.

Рівень здоров’я залежить від багатьох чинників і обставин. Однак доведено, що здоров’я насамперед залежить від поведінки людини, тобто її способу життя. Саме на це ми і спираємось, пропонуючи здобувачам освіти різноманітні профілактичні заходи.

Статева освіченість формується на рівні суспільства, соціальних груп та  особистості. На її формування впливають: інтернет, телебачення, друзі й однолітки, сім’я, освітні заклади, спеціальна література.

Використовуючи єдину електронну освітню платформу Google Класрум, на якій працює кабінет практичного психолога училища, ми запропонували здобувачам освіти практичне заняття, яке включає в себе:

  • анкетування учнів «Гендерні стереотипи серед молоді»;
  • перегляд презентації «Поговоримо про стать і гендер»;
  • перегляд відео «Чим відрізняється стать від гендера?».

Ми ставили на меті розкрити відмінність між поняттями «стать» та «гендер», протидіяти гендерним стереотипам, розширити знання учнів про статеву культуру. Ми вважаємо, що статеве рівноправ’я в нашій країні існує. Але стереотипізація є актуальним питанням, оскільки саме на основі застосування гендерних стереотипів та упереджень виникає гендерна нерівність, яка є масштабною суспільною проблемою.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped