Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

«Разом для найкращого Інтернету!» – педагоги Харківського ВПУ сфери послуг взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного Інтернету

08 лютого 2022 року викладачі, майстри виробничого навчання та представники адміністрації (всього 31 особа) взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного Інтернету  «Разом для найкращого Інтернету!», який проводився в рамках співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

У рамках беспрецендентної події, яка об’єднала освітян усієї України, педагогами виконувалися цифрові вправи у віртуальних кімнатах Google Classroom, про що реєструвався рекорд України.

Під час заходу презентувались можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education, «Посібник із безпеки дітей в Інтернеті». Учасники отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися, як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримали підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності.

Дякуємо Антоніні Букач, Академії цифрового розвитку та Міністерству освіти і науки України за отримані знання та можливість долучитися до цікавої сучасної події!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped