Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Програма «Journey4Life» («Подорож заради життя») на допомогу розвитку особистості

Група вихованок  гуртожитку №2 ХВПУСП  протягом вересня продовжили заняття з фахівцями «Харківського благодійного фонду «Благо» та лідерами програми «Journey4Life» («Подорож заради життя»).

Заняття з лідерами «Благо» розпочаті в нашому училищі в лютому 2020 року. Крок за кроком Програма сприяла позитивному розвитку учениць шляхом ефективного й етичного розв’язання щоденних завдань і проблем:

  • самосвідомості;
  • вміння управляти собою;
  • соціальної свідомості;
  • здорових навичок взаємовідносин;
  • відповідального прийняття рішень.

Кінцева мета програми «Journey4Life» – зробити внесок до подолання трьох найбільших загроз для сексуального здоров’я, з якими сьогодні стикаються молоді люди: ВІЛ, небажаної вагітності, а також сексуального та гендерно зумовленого насильства.  Сьогодні тренінги за Програмою завершено, всі отримали сертифікати. Посилюється соціальна відповідальність учнів, в них формується впевненість та відповідальне ставлення до власного здоров’я.

Учасниці «Journey4Life» разом з лідером Програми Дар’єю поєднали всі отримані знання-кроки в завершальний танок, кожен рух якого має своє символічне значення. Процес  розвитку впевненості та відповідального ставлення до власного здоров’я триває.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped