Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Працівників училища у Харківській міській раді привітали з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається в Україні у третю неділю березня, цього року – 21 березня.

18 березня 2021 року у Харківській міській раді відбувся прийом з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов привітав присутніх з їх професійним святом і вручив співробітникам сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування Почесні грамоти Харківської міської ради, Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та Подяки міського голови.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята директор Харківського вищого професійного училища сфери послуг Матвійчук Лариса Іванівна була нагороджена Почесною грамотою виконкому міської ради, а майстру виробничого навчання Мироненко Ніні Анатоліївні оголошено Подяку міського голови.

Про цю подію на офіційному сайті Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped