Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Освітній процес триває

Незважаючи на неможливість безпосереднього спілкування з учнями і колегами, освітній процес в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг продовжується. Уроки теоретичного і виробничого навчання проводяться згідно з розкладом за допомогою вебсервісу Google Classroom.

Окрім Classroom викладачі і майстри в/н використовують і інші додатки гугл: хмарне сховище Google Drive, документи Google Docs, Sheets, Slides, Google Calendar, інтерактивну дошку Jamboard.

Для занять у синхронному режимі використовуються сервіси відеоконференцій Google Meet та Zoom. Вони дають можливість викладачу працювати як з усією групою одночасно, так і об’єднувати учнів у підгрупи для виконання самостійних і творчих завдань.

Мобільні додатки для смартфонів дозволяють учням і викладачам навчатись і навчати майже в будь-якому місті за умови наявності Інтернету. Як показує практика, учні для навчання і спілкування з педагогами найчастіше використовують саме смартфони. За допомогою смартфону майстрам в/н також зручно демонструвати трудові прийоми, технологічні операції.

Урок манікюрної справи проводить Апалькова Тетяна Юріївна

Урок технології розкрою проводить Долженко Наталія Вікторівна

Галина Василівна Жук проводить урок конструювання одягу

Уроки загальноосвітніх і загальнопрофесійних дисциплін викладачів Брунець Тетяни Михайлівни (українська мова та література), Верхогляд Вікторії Олексіївни, Карпенко Маргарити Вікторівни (основи галузевої економіки), Чупрініної Валентини Іванівни (фізика)

Урок виробничого навчання майстрів в/н Клушиної Надії Григорівни і Бутенко Олени Михайлівни

Урок виробничого навчання з професії “Оператор поштового зв’язку” майстра в/н С’єдіної Інни Олегівни

Прийоми виконання технологічних операцій демонструє на онлайн-уроці майстер виробничого навчання з професії “Кравець” Шаровкіна Валентина Анатоліївна

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped