Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Небесна Сотня. Пам’ятаємо …

З метою вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні, виховання любові до Батьківщини та патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України 18 лютого 2022 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг було проведено патріотичні виховні заходи: урок-реквієм «Небесна сотня: Герої, які змінили хід історії», присвячений пам’яті українських захисників, які проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість, які ціною свого життя та здоров’я боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни, присвячений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні, тематична екскурсія до кімнати Бойової Слави музею училища, виставка в бібліотеці.

Під час виховних заходів учні декламували вірші, переглядали відеоматеріали про ці трагічні події, розповідали присутнім про наших земляків, що загинули в Києві під час протистоянь. Пам’ять Героїв Майдану, що впали мертвими за світле майбутнє України, вшанували хвилиною мовчання.

З 18 лютого 2022 року стартувала книжково-ілюстраційна виставка літератури «День Героїв Небесної Сотні», з якою читачі можуть ознайомитись в читальному залі бібліотеки. На виставці представлені статті з періодичних видань, вірші, статті та інші матеріали, з метою вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped