Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Зустріч з експертом Представництва Фонду ООН з розвитку громадських систем запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство: Стріт-харасмент в Україні

В ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище сфери послуг» приділяють велику увагу всебічній освіченості учнів в питаннях профілактиці негативних явищ. Так 17.02.2022 відбулась зустріч учнів училища з експертом Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) з розвитку громадських систем запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильства, тренером Національного тренінгового центру UNFPA Сергієм Велигодським, розглянули важливу тему запобігання домаганням в громадських місцях «Стріт-харасмент».

Небажані дотики, обмацування, жарти і натяки, пов’язані із зовнішністю — це, на жаль, знайомо багатьом жінкам. Все це, залишає слід у пам’яті та завдає непоправної психологічної шкоди. Суспільні стереотипи нерідко виникають через брак інформації, тому важливо змінювати це через впровадження медійних кампаній, інформаційно-просвітницької діяльності тощо, аби змінити загальні уявлення про гендерні ролі в Україні.

Тренеру вдалося налагодити двостороннє спілкування з дітьми. Дівчата отримали прості і зрозумілі відповіді на свої питання, а також намагалися самостійно вирішувати проблемні ситуації в формі гри і вчилися співпрацювати. Сподіваємось на подальші цікаві зустрічі!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped