Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Засідання обласної методичної секції викладачів української мови і літератури, українського ділового мовлення на базі ХВПУСП

23 жовтня 2019 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Харківське вище професійне училище сфери послуг» було проведено засідання обласної методичної секції викладачів української мови і літератури, українського ділового мовлення на тему «Застосування компетентнісного підходу до організації уроку через використання традиційних та інноваційних технологій», у роботі якого взяли  участь представники 24 ЗП(ПТ)О Харківської області – 26 викладачів.

Учасників заходу привітала заступник директора з навчально-методичної роботи Карпенко Маргарита Вікторівна.

Викладач Харківського вищого професійного училища сфери послуг Брунець Тетяна Михайлівна розповіла про власний досвід, продемонструвала свої напрацювання, провела з викладачами воркшоп.

З доповіддю «Інноваційні технології на уроках української літератури» виступила Аліна Білецька, викладач української мови і літератури Старосалтівського професійного аграрного ліцею.

Ярошенко Юрій Олексійович, методист НМЦ ПТО у Харківській області, зробив огляд публікацій у фахових виданнях, розповів про результати і підготовку до обласних етапів Міжнародних мовних конкурсів, олімпіади з української мови та літератури.

Завершився захід обговоренням продемонстрованих напрацювань, плануванням подальшої роботи у світлі реформування системи освіти в Україні.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped