Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

День єднання у ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище сфери послуг»

Згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського 16.02.2022 в ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище сфери послуг» урочисто відзначали День єдності. Адміністрація, педагоги та учні училища із задоволенням приєдналися до ініціативи президента.

Цього дня в закладі вивісили національний прапор на будівлі, надягли синьо-жовті стрічки та провели урочисті заходи щодо єдності та стійкості громадян нашої держави.

Так, класні керівники заздалегідь тематично підготували навчальні кабінети та провели бесіди, присвячені Дню єднання за темами: «Мій рідний край, моя земля, моя історія жива», «Борці за єдність України», «Я – людина. Ми – родина. Дім наш – Україна», «Я і Україна» (з дотриманням карантинних обмежень).

О 10.00 учні та педагоги зібрались в актовій залі, де було організовано виконання Державного Гімну України, поспілкувались з педагогами з питань консолідації українського суспільства та зміцнення його стійкості, протистояння морально-психологічному тиску. Прослухали виступ викладача історії Малікової Інни Миколаївни, присвячений Дню єднання.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped